Profil autora

Nikol Kolomazníková

Nikol Kolomazníková

Redaktorka


Kde žije: Opatov

Vzdělání: Střední škola technická a dopravní Gustava Habrmana Česká Třebová

Školení zásad projektu Zodpovědné hraní, SEO školení Martina Šimka, Školení Google Analytics a Search Console, Collabim SEO akademie,

Specializace: casino

Píše také pro:

Nikol vystudovala obor informační technologie, ale technická témata se jí od té doby začala vyhýbat obloukem. Vždycky měla blízko k psaní, ke kterému ji to táhlo už od dětství. Vymýšlela vlastní příběhy, ve škole milovala slohové práce a hned po maturitě se na vlastní triko vydala na dráhu copywritera.

Jelikož se narodila ve znamení Blížence, má neustále hlavu plnou nápadů, chvíli neposedí s rukama v klíně a kromě psaní, kterému se věnuje už několik let, propadla i tvůrčí činnosti všeho druhu. Ve volném čase se naplno věnuje rodině a svým koníčkům, mezi které vedle psaní patří také četba nebo kreslení.

Články autora

Tonic - z čeho se vyrábí, s čím se míchá a nejlepší značky

Tonic je nealkoholický nápoj s výraznou typickou chutí. Některým chutná, jiným vůbec. Kde tonic vznikl? Jak se vyrábí? A s čím ho můžete míchat?

 

Buřty na pivu - recept na nejlepší buřty na černém pivu

Buřty na pivu vnímáme jako rychle připravenou dobrotu k pivu. Pokud si ale na přípravě dáte trochu více záležet, vznikne vám dobrota hodna uznání.