Profil autora
Nikol Kolomazníková
Redaktorka
info@gto.cz
Kde žije: Opatov
Vzdělání: Střední škola technická a dopravní Gustava Habrmana Česká Třebová
Školení zásad projektu Zodpovědné hraní, SEO školení Martina Šimka, Školení Google Analytics a Search Console, Collabim SEO akademie,
Specializace: casino
Píše také pro:
Nikol vystudovala obor informační technologie, ale technická témata se jí od té doby začala vyhýbat obloukem. Vždycky měla blízko k psaní, ke kterému ji to táhlo už od dětství. Vymýšlela vlastní příběhy, ve škole milovala slohové práce a hned po maturitě se na vlastní triko vydala na dráhu copywritera.
Jelikož se narodila ve znamení Blížence, má neustále hlavu plnou nápadů, chvíli neposedí s rukama v klíně a kromě psaní, kterému se věnuje už několik let, propadla i tvůrčí činnosti všeho druhu. Ve volném čase se naplno věnuje rodině a svým koníčkům, mezi které vedle psaní patří také četba nebo kreslení.
Články autora
Tonic - z čeho se vyrábí, s čím se míchá a nejlepší značky
Tonic je nealkoholický nápoj s výraznou typickou chutí. Některým chutná, jiným vůbec. Kde tonic vznikl? Jak se vyrábí? A s čím ho můžete míchat?
Buřty na pivu - recept na nejlepší buřty na černém pivu
Buřty na pivu vnímáme jako rychle připravenou dobrotu k pivu. Pokud si ale na přípravě dáte trochu více záležet, vznikne vám dobrota hodna uznání.